Brunssi
Pella’s brunssi alkaa olla käsite tamperelaisessa brunssitarjonnassa. Keskieurooppalaisen tiivis ja vilkas brunssi vietetään lauantaisin ja sunnuntaisin sekä erikseen mainittuina juhlapyhinä klo 10.30-15.
Otamme vastaan myös pöytävarauksia "kattauksiin" klo 10.30-12.30, 12.30-14 ja 14-15.30. Pöytävarauksen teet parhaiten sivun alaosassa olevasta "Varaa pöytä"- painikkeesta. Pöytävarauksia voi tehdä aina edellisenä päivänä klo 21.00 asti. Samalle päivälle emme kiireen takia pysty ottamaan pöytävarauksia. Emme koskaan varaa ravintolaa täyteen ja brunssille voi tulla myös muina kuin kattausaikoina - suosittelemme kuitenkin pöytävarauksen tekoa.
Brunssin hinta on 23,90 €/henkilö, alle 12-vuotiaat 1 €/ikävuosi, opiskelijakortilla myös brunssista saa 10 %:n alennuksen.
MENU 10.11.2018 alkaen
- tuoretta leipää (M, KM), (myös gluteenitonta), minicroissanteja (VL)
- aitoja karjalanpiirakoita, riisipiirakoita (G, M), munavoita (L),
- Valion Luostari-juustoa (L), HK:n porsaan paistia (G, M),
- Wurstin extrapalvibroilerin-/kalkkunanfileetä (G, M),
- kananmunia, raejuustoa (L), Asidofilus-jogurttia (L),
- talon mysliä (G, M), corn flakes-maissilastuja (G, M), siemeniä
- tuoreita hedelmiä ja kasviksia, marinoitua punasipulia (G, M)
- pekonia (G, M), pinaattimunakasta (G, L),
- minipyöryköitä (G, L), uunijuureksia (G, M)
- broiler-caesarsalaattia (G, L)
- halloumisalaattia (G, KM),
- marinoituja kasviksia (G, M, KM) ja "feta"juustokastiketta (G, L, KM)
- kylmäsavulohta (M, G), naudan paahtopaistia (G, M)
- juustoja (L) ja hilloa
- talon suklaakakkua Marabou Daim-kuorrutuksella (G) (laktoositonta talon suklaakakkua pyydettäessä),
- Pavlova (G, L), mangorahkaa (G, L), pannukakkua (G, L), mansikkahilloa,
- appelsiinitäysmehua, makuvettä, smoothieta (G, M),
- haudutettua teetä, talon kaakaota, Löfbergsin reilun kaupan luomukahvia
-
L = laktoositon, M = maidoton, G = gluteeniton, KM = kananmunaton
Erikoiskahvit puoleen hintaan.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Kaikki ruuat ovat leipätuotteita lukuunottamatta luontaisesti gluteenittomia ja niillekin on gluteeniton vaihtoehto, laktoosittomia ovat lähes kaikki. Ja koska haluamme palvella asiakkaitamme, olemme joustavia; ennakkotilauksesta räätälöimme myös vegaanibrunssin ja mahdollisuuksien mukaan pyrimme toteuttamaan myös muita erikoisruokavalioita.
Brunssimme on koottu erittäin korkealaatuisista raaka-aineista ja sen maussa huomaa: tomaatit ovat maistuvan makeita, kana-caesarsalaatti on valmistettu suomalaisesta broilerista, itsetehdystä kastikkeesta ja 10 kk kypsyneestä Grana Padano-juustosta, karjalanpiirakat tulevat Liperistä, pohjoiskarjalaisesta kotileipomosta, korkeatasoiset juusto ja täyslihaleikkeleet jne.. Kaikki on tarkkaan harkittua, tuoretta ja ensiluokkaista. Tervetuloa herkuttelemaan!
UUSI BRUNSSIMENU ALKAEN 10.11. JULKAISTAAN 5.11.