Kahvit


Löfbergsin erikoiskahvit

Erikoiskahvi on ylellisin Löfbergsin ravintoloille suunnatusta tuotesarjasta. Jotta kahvi täyttäisi tuotesarjan vaatimukset, sen pitää olla merkittävän hyvän makuista, alkuperältään jäljitettävää ja syntynyt kiehtovan ja kiinnostavan tarinan pohjalta.

Erikoiskahvi on valmistettu täydellisissä olosuhteissa kasvatetuista pavuista, jotka on kerätty, pesty ja kuivattu huolellisesti valikoidun käytännön mukaisesti. Näin kahville kehittyy ainutlaatuinen ja erityinen luonne ja persoonallinen maku, joka korostuu edelleen tasapainoisen paahdon ja täydellisen kahvinvalmistuksen myötä. Erikoiskahvien alkuperä pystytään aina selvittämään tiettyyn alueeseen tai tilaan asti.

Löfbergsin kanssa kannamme yhdessä vastuun pavusta kuppiin.

Löfbergsin erikoiskahvit

Suodatinkahvi

Löfbergs Lila Mountain High

Jauhamme erikseen joka pannullisen Perun ja Hondurasin vuoristossa kasvaneissa Arabica kahvipensaan pavuista. Reilun kaupan luomusertifioitu kahvi on tummapaahtoinen, ja siinä on voimakas luonne.  Se on raikkaan hedelmäinen ja täyteläinen kahvi, joka takaa intensiivisen makukokemuksen.

Suodatinkahvi

Espressokahvi

Löfbergs Gumbia

Kolumbian ainutlaatuiset alueet ja maaperä tarjoavat kaiken mitä voimme toivoa. Tässä kahvisekoituksessa löytyy runsasta täyteläisyyttä, syvää marjan makeutta, selvää hapokkuutta ja ääretön aromirikkaus. Kaikki tämä yhdistyy ainutlaatuiseen, tasapainoiseen eleganssiin. Pohja tähän sekoitukseen tulee Red Ecolsierran osuuskunnasta, läheltä Karibian rantalinjaa. Tämän alueen pavuissa on kaikkea, mitä rakastamme Kolumbiassa. Tämän Red Ecolsierasta tulevan kahvilaadun happokkuus on hivenen miedompi, jolloin se sopii erinomaisesti espressoon. Kehittääksemme haluamamme makubalanssin, olemme lisänneet sekoitukseen papuja Asobagrin osuuskunnasta Guatemalasta ja Sidaman osuuskunnasta Etiopiasta. Toivomme todella, että kolumbialainen kahvi, kuten maan muut suuruudet kansantanssi ja musiikkityyli Cimbia, tulee valloittamaan maailman tarttuvalla tahdillaan.

Kahvilistaltamme löytyy mm. perinteiset erikoiskahvit sekä kahvijuomia sesongin mukaan:

Espresso 
Kaksi annosta espressoa yhdessä kupissa.

Americano - espresso amerikkalaisittain
Kaksi annosta espressoa, jossa kuumaa vettä 2-10 cl. Tarjoillaan cappuccino-kupista. 

Espresso Macchiato - merkitty espresso
Espresso, jossa tilkka vaahdotettua maitoa. 

Cappuccino
Annos espressoa, höyrytettyä maitoa ja maitovaahtoa.

Latte Macchiato 
Yksi annos espressoa kaadetaan vaahdotetun maidon päälle pitkään lasiin.
Italian kielen latte macchiato tarkoittaa tahrattua maitoa, mikä viittaa vaahdon pinnalle jäävään kahvinruskeaan tahramaiseen kuvioon.

Cafe Latte
Kaksi annosta espressoa ja loput höyrytettyä maitoa. Tarjoillaan isosta 0,4 l kahvikupista.

Cafe Mocca
Annos espressoa,  höyrytettyä maitovaahtoa,  talon suklaakastiketta ja kermavaahtoa.
kuten esimerkiksi cappucino, cafe latte ja espresso macciato.

Erilaisten maitovaihtoehtojen lisäksi meiltä saa soija- ja kauramaitoa sekä erilaisia makusiirappeja kahvin joukkoon. 

Espressokahvi