Kuumat juomat


Talon kaakao

Lapsuudessani parasta oli Eeva-mummin kaakao.

Keitämme kaakaon hänen reseptinsä mukaisesti Van Houtenin kaakaojauhoista. Tumma, paksu suklaakastike sekoitetaan punaiseen maitoon tai kasvismaitoon - herkullista joko kermavaahdon kanssa tai ilman.

Talon kaakao

Tee

Hieman noloa tunnustaa, että olen juonut vain viisi kuppia kahvia elämässäni. Toisaalta sen ansiosta meillä on erinomaisen kahvin lisäksi myös erinomainen tee.

Teekauppias Ilkka Veiströmin (http://www.teekauppaveistrom.fi/) avustuksella meille on koottu erittäin korkeatasoinen ja kattava teevalikoima. Valikoimassa on muun muassa vihreää ja mustaa maustettua ja maustamatonta teetä, valkoista teetä, oolongia ja runsaasti erilaisia kofeiinittomia haudukkeita - myös luomua. Haudutettua teetä saa meillä kupeittain ja yhden tai kahden hengen teepannuissa - ja teekupit ovat reilun kokoisia!

Kauppias Veiström käyttää ainoastaan luonnollisia aromeja maustetussa teessä. Hän on myös kouluttanut henkilökuntaamme, jotta osaamme tarjota haudutetut teet juuri oikeissa lämpötiloissa, jolloin eri teelaatujen luonteet pääsevät oikeuksiinsa.

Pussiteemme on Twiningsin uutta Whole leaf Discovery-tuotesarjaa. Tee on isolehtistä eli korkeatasoista, ja se on pakattu biohajoavaan pussiin. Twinings on Ethical Tea Partnership -ohjelman perustajajäsen. Maailman suurimpien teentuottajien välisen yhteistyöohjelman tavoitteena on eettinen teen tuotanto: se pyrkii varmistamaan teeviljelmien työntekijöiden oikeudenmukaisen kohtelun ja kohtuulliset elin- ja työolosuhteet.

Tee